Cykla i regnet?

Det var ett tag sen jag drog upp en sida på den här bloggen, men nu är jag laddad och fett på att börja skriva igen lite då och då, med en ny laptop under min makt, som har...drumrolls....ett svenskt tangentbord!! Bland annat, alltså.

Klockan är över 12 på eftermiddagen och jag har fortfarande varken duschat, käkat lunch, promenerat med hunden, eller plockat upp i mitt rum. Grejjen är att när man vaknar efter en god, lång natts sömn för att förväntansfullt kika ut genom fönstret för det vackra sommarvädret och sen möts med ett grått skynke av moln och atmosfärstårar förblir det psykiska i ett jävligt segt stadium medan omvärlden förtsätter att driva på efter klockornas slag. Jag har egentligen en massa att göra idag, bland annat att cykla förbi Danderyds sjukhus för att hämta upp lite brukvaropapper, och med det vackra regnet kommer mina lungor att älska mig. Har åtminstonde inte sugit nikotin än, och igår blev det enbart en cancerrulle.

Tror faktiskt jag väntar någon timme till innan jag beger mig ut...vill ju undvika att ta bussen, cykla är mycket mer praktiskt, och bekvämare, hunden kanske har lust att blöta tassarna en liten stund, fördriva tiden lite.



image1

Jag sjunger Janis Joplins "Summertime" på Anchor bars karaoke ^^


image2

Skön kväll det var!

RSS 2.0